2020 Hanksville Farm

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
geguzzi
Distriktsombud 1 (Skåne)
Inlägg: 1153
Blev medlem: 17 sep 2008, 20:28
Mina motorcyklar: GA:Hojar: Cresentcompakt 50cc med trim, HD 125cc Cagiva, Jawa 125cc, HD 1200FLH, Suzuki GT550 sprängde motor, honda CB900 Bol d`or/cx500 custom , riktiga hojar LM1000 llll, California ll, Moto Guzzi Quota 1000 och nu Stelvio NTX
Ort: Billesholm

2020 Hanksville Farm

Inlägg av geguzzi »

Hej på er alla!

Just nu står Sverige och övriga världen inför en stor oro och utmaning som vi nog alla känner en konsekvens av.

Trots det måste vi försöka hålla hoppet uppe och prova att hitta glädjepunkter i tillvaron.

Våren står för dörren och här nere i Hanksville-trakterna har man den gångna helgen kunnat se det första säkra vårtecknet, förutom vårblommorna, när nu många hojåkare ger sig ut på den första turen.
Vintern var nog den mildaste på länge. så för några har hojåkandet inte stannat av bara för att vi kom in i de officiella vintermånader.
Dock gäller det som vanligt att ta det lite varligt så här i början innan all grus som nu ligger i kurvorna tagits bort och som kan förstöra inledningen på säsongen ordentligt.
Bilisterna kan även ha svårt att se/upptäcka oss speciellt då solen står lågt på himlavalvet.

De av er som har entusiastbil eller vanlig bil har säkert också passat på att ta en tur i vårvädret för att stanna till på något trevligt fik längs med färdvägen, som säkert blir jätteglada, nu när folk är mindre ute på upptäcksfärd.

På farmen försöker vi rulla på med vår verksamhet och hoppas att vi fortsättningsvis kan glädja er och alla andra besökare med något trevligt så här i dessa tider.
Vår ombyggnad av Svinaspaet till en mer modern anpassad toalett och duschanläggning börjar nu komma in i sitt slutskede som våra framtida gäster säkert kommer att uppskatta.
Här kommer vi att kunna erbjuda 3 damduschar och 3 herrduschar, 5 toaletter samt ett litet pentry för våra campare, där man kan diska och även kunna utföra lättare matlagning.
I huset har vi flyttat väggen mellan rum 2 och 3 för att skapa större utrymme och samtidigt åtgärda ljudisoleringen mellan de båda.

Coronaanpassning:
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför anpassat vår serveringslokal genom att minimera antalet bord, samt placerat ut dessa med större avstånd, så att man inte sitter för tätt.
I det närmaste kommer vi att sätta ut utemöblerna och då finns möjlighet att njuta sin fika eller lunch i vårsolens glans.

Vad har vi på programmet framöver:

Lunchserveringar:
Från måndag till fredag har vi fortsättningsvis lunchservering mellan 11,30-14,00.
89 kronor kostar en dagens rätt inklusive sallad, kaffe/te och en liten kaka.
Vill du se vad vi har som dagens, samt alternativ, så gå in på vår hemsida och klicka på fliken Café, Bistro & Pub.

Torsdagsträffar:
Under hela hösten, vintern och våren har vi haft våra träffkvällar med hemlagad ärtsoppa, pannkakor och frågesport. Är du sugen på att vara med så gäller följande datum 2/4 och 23/4 innan vi går över till att istället ha träffkvällar med grillning. Den 16/4 kommer vi ha ytterligare en berättarkväll (se nedan).
Skärtorsdagen utgår träffkvällen.

Påskcafé 13/4:
Tyvärr har vi fått ställa in vår årliga hantverksutställning eftersom att huvuddelen av våra utställare tillhör riskgrupperna.
I stället kommer vi måndagen den 13 april (annandag påsk) ha vårat café öppet mellan klockan 11-16.
Våffla, hembakade kakor och soppa kommer att stå på programmet som väl kan vara välkommet om du nu vill ge dig ut på en tur och behöver fylla på magen med något.
För de som är sugna på lite konst/hantverk kommer motorsågskonstnären Jaana Andreasson att ställa ut några av sina alster som hon arbetat fram just med motorsåg.

Torsdagsträff med berättelse 16/4:
Torsdagen den 16/4 kommer Ann att äntra scenen för att berätta om sin utmaning att gå längs med pilgrimsleden Santiago de Compostela i Spanien som hon genomförde med Stefan, Anita och Mats.
Vi startar som vanligt med servering av ärtsoppa och pannkakor klockan 18 och när alla har ätit drar Ann igång.
Vill du vara med och äta och lyssna så anmäl dig antingen på mejl via info@hanksville.se eller ring 0704-245 376 senast den 14 april.

Bikers Weekend 3-5 juli:
Nu ligger information om årets träff hos oss på vår hemsida både under evenemangskalender samt under fliken motorcykel. Klicka på länken här så ser du hela inbjudan.
http://www.hanksville.se/wp-content/upl ... d-2020.pdf
I år har vi ett lite nyare upplägg som vi hoppas skall vara till det bättre och locka dig till en extra trevlig helg.

Caféstart 1 maj:
Under sommaren brukar vi ha söndagscafé på programmet. Som vanligt smygpremiärstartar vi cafésommaren alltid den 1 maj mellan klockan 12-17.

Grillkvällar:
From den 7 maj öppnar vi upp för våra träffkvällar med grillat.

Må nu så gott i vårsolens glans och ta väl hand om er alla.


önskar vi på farmen.
http://www.hanksville.se/

geguzzi[/b]


Senast uppknuffad av geguzzi 03 apr 2020, 16:16.
Region SYD, Ny inflyttad, Förvirrad.